Kozma Máté

Ügyvezető, tulajdonos

Szia! Kozma Máté vagyok, 1996. szeptember 2-án születtem Magyarországon, a gyönyörű Csorna városában. Győri diákéveim alatt a Pattantyús Ábrahám Géza Ipari Szakközépiskolában tanultam, ahol sokat fejlődtem mind szakmailag mind emberileg. Érettségi után Sashegyi Adrián osztálytársammal közösen megalapítottuk az Exaline Kft-t 2016-ban, ahol online marketinggel kezdtünk el foglalkozni.

2019 óta Budapest szívében élek, és abban az évben beiratkoztam a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) kereskedelem és marketing szakára. Azonban az első félév végén úgy döntöttem, hogy abbahagyom az egyetemet, mivel a nappali tagozat túl sok energiát vont el a vállalkozásomtól, amit teljes odaadással szeretnék vezetni.

Legnagyobb szakmai sikeremnek azt tartom, hogy a Magyar online marketing piacára elsőként az Exaline hozta be a garancia alapú együttműködéseket. Ez alatt azt értem, hogy a szerződéseinkben garanciát vállalunk az ügyfelünk eredményeire. Természetesen alapos kutatást végzünk a garanciális pontok meghatározása előtt, illetve minden esetben az ügyfelünkkel közösen állapítjuk meg az elérendő célokat.

A szabadidőmben szeretek hosszútávfutni, ami segít kikapcsolni és új energiát gyűjteni a mindennapokhoz. Emellett a falmászás is nagy szenvedélyem, amely kihívásokkal teli és izgalmas. Érdeklődésem középpontjában a mesterséges intelligencia, a menedzsment ismeretek, valamint a kommunikáció és marketing áll. Ezek a területek mindig is lenyűgöztek, és folyamatosan arra ösztönöznek, hogy új ismereteket szerezzek.

Kedvenc könyveim közé tartozik “Az ego az ellenség – Ryan Holiday”, a “Gazdag papa, szegény papa – Robert T. Kiyosaki”, “Jóból kiváló – Jim Collins” és számos más, a személyes fejlődést és üzleti sikerességet elősegítő mű. Ezek a könyvek nagy hatással voltak rám, és segítettek abban, hogy jobb üzleti vezetővé váljak. Ennek köszönhetően ma már büszkén állíthatom, hogy a saját vállalkozásom sikeresen működik, és folyamatosan fejlődünk a dinamikusan változó online marketing világában.