Sashegyi Adrián

COO

Szia! Sashegyi Adrián vagyok, az Exaline társalapítója és a kivitelezésért valamint a belső folyamatokért felelős vezető. Azóta, hogy a vállalkozásunk útjára indult, szívügyemnek tekintem a cégünk alapjainak megszilárdítását és növekedésének elősegítését. Szakmai tapasztalatom elsősorban a digitális marketing területén kiemelkedő, ahol a Facebook és Google hirdetési platformok mélyreható ismeretét ügyfeleinkkel való napi szintű együttműködés során kamatoztatom.

Hiszem, hogy egy vállalat sikerének kulcsa a jól megszervezett és dokumentált folyamatokban rejlik. Ezért nagy hangsúlyt fektetek a hatékony munkafolyamatok kialakítására és folyamatos fejlesztésére, ami hozzájárul a cégünk rugalmas és dinamikus növekedéséhez. Emellett aktívan részt veszek a vállalat jövőbeli stratégiáinak megtervezésében és megvalósításában, mindig szem előtt tartva hosszú távú céljainkat.

Magánéletemben fontos számomra a sport és az egészséges életmód, amiket napi rutinom részeként kezelek. Hiszem, hogy a munkahelyi siker alapja egy kiegyensúlyozott életvitel, amely lehetővé teszi számomra, hogy fókuszált és energikus maradhassak a munkában és a magánéletben egyaránt. “A munka nem az íróasztalnál kezdődik” – ez a mottóm tükrözi azt az elvet, hogy a testi és lelki egyensúly fenntartása elengedhetetlen a hatékony és sikeres munkavégzéshez.

Kedvenc olvasmányaim közé tartoznak Ryan Holiday – Az akadály maga az út és Osho – Az Ego könyve című kötetek.

Az adrenalint és a kihívásokat keresve az extrém sportok felé fordultam. A motorozás szabadságérzetet és egyfajta meditatív állapotot nyújt számomra, míg a legújabb célom, az ejtőernyős vizsga megszerzése egy újabb lépés afelé, hogy tovább bővítsem saját határaimat és tapasztalataimat.

Ezek a tevékenységek nem csupán szabadidőmet töltik ki, hanem hozzájárulnak ahhoz is, hogy a munkámban is fókuszáltabb és kiegyensúlyozottabb legyek. Meggyőződésem, hogy az életünk minden területén megmutatkozó szenvedély és elkötelezettség vezet el a valódi sikerhez és önmegvalósításhoz.